INTIME

ΕΠΟ: Απαλλάχθηκε ο Λουτσέσκου για τις δηλώσεις με τον Πανιώνιο

Στο αρχείο τέθηκε η υπόθεση με τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο.

propoli

Στις πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα, μετά τη λήξη της παράτασης και την αγχωτική πρόκριση της ομάδας του, ο τεχνικός του «Διεφάλου» είχε πει πως ο Πανιώνιος «προσπάθησε να μας γ…σει».

Τις επόμενες ημέρες, με γραπτή του δήλωση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ο Ρουμάνος προπονητής είχε ζητήσει «συγγνώμη για αυτή την λεκτική υπερβολή», εξηγώντας: «Ήταν ένας έντονος αγώνας και η δήλωσή μου έγινε υπό συνθήκες ψυχικής έντασης και εκνευρισμού. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν».

Τελικά, η αρμόδια επιτροπή φαίνεται πως έκανε δεκτή τη συγγνώμη του Λουτσέσκου και αποφάσισε να τον απαλλάξει, βάζοντας την υπόθεση στο αρχείο, κρίνοντας πως με τη δήλωσή του δεν έβλαψε την τιμή και την υπόληψη συγκεκριμένου αξιωματούχου ή προσώπου.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της επιτροπής, μπορεί ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να άσκησε οξεία κριτική, ωστόσο εν απέδωσε μομφή για ρόλο ή μεροληψία κατά κάποιου διαιτητή ή ενός εκ των θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών και δικαστικών οργάνων.

Loading