Καυτό μπικίνι για τo 21χρονο αμόρε του Λ. Ντι Κάπριο (pics)

Η φίλη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Καμίλα Μορόνε, που πάτησε τα 21 της χρόνια, εντοπίστηκε από τους φωτογράφους στις διακοπές που κάνει με γιοτ στο Σαν Τροπέ.

propoli

Και όπως ήταν φυσικό ο φακός λάτρεψε τη Αμερικανο – Αργεντίνικη ομορφιά καθώς φορώντας ένα μικροσκοπικό άσπρο μπικίνι βούτηξε στα καταγάλανα νερά της γαλλικής Ριβιέρας.

Το εντυπωσιακό μοντέλο ανέβασε τους σφυγμούς με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της και το όμορφο σώμα της, ενώ και το μαύρισμα της φαίνεται τέλειο.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, το 21χρονο μοντέλο εντοπίστηκε με το φίλο της Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τη μητέρα της Λουκίλα Σόλα (42 ετών, δηλαδή ένα χρόνο μικρότερη από τον γνωστό ηθοποιό) να γευματίζουν σε ένα πολύ γνωστό εστιατόριο.

Η Καμίλα και ο Ντι Κάπριο έχουν συνδεθεί στα μέσα Δεκεμβρίου και από τότε παρουσιάζονται μαζί σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως στα 60α γενέθλια της Έλεν Ντετζένερις στο Λος Άντζελες καθώς επίσης και στο Φεστιβάλ Κοσέλα όπου βρέθηκε και ο Έμινεμ.

Επίσης απόλαυσαν για λίγες ημέρες διακοπές στο Κολοράντο τον Ιανουάριο, παρέα με τον στενό φίλο του Ντι Κάπριο, ηθοποιό Τόμπι Μαγκουάιρ.

Καυτό μπικίνι για την 21χρονο αμόρε του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Πάντως η Καμίλα Μορόνε, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιράσει “εγκεφαλικά” στον ανδρικό πληθυσμό που την ακολουθεί στο Instagram. Πάρτε μια γεύση…

Tomorrow

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

???

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

??❤️ #camimorrone #camilamorrone

A post shared by Camila Morrone Updates (@newsmorrone) on

Loading