INTIME

«Ποινικό ζήτημα οι διακοπές Τσίπρα στη θαλαμηγό»

Θέμα παρανομίας θέτει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης για τις περσινές διακοπές του πρωθυπουργού στη θαλαμηγό του αποθανόντος εφοπλιστή Παναγόπουλου, αν δεν έχουν καταγραφεί στο «πόθεν έσχες» του κ. Τσίπρα.

propoli

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπενθύμισε ότι ο πρωθυπουργός δεν δικαιούται να λαμβάνει αδήλωτα δώρα ή παραχωρήσεις αξίας άνω των 200 ευρώ, εκτιμώντας ότι κανονικά η μίσθωση της θαλαμηγού «Odyssey» για επτά ημέρες θα κόστιζε τουλάχιστον 100.000 ευρώ.

«Υπάρχει μεγάλο ζήτημα, ποινικό»

Συνεπώς, κατά τον κ. Γεωργιάδη, «υπάρχει μεγάλο ζήτημα, ποινικό», εάν το ταξίδι δεν είναι δηλωμένο, προσθέτοντας πως εάν προκύψουν ανακρίβειες στο «πόθεν έσχες» του πρωθυπουργού θα πρόκειται για «ποινικά κολάσιμη» ενέργεια που πρέπει να ελεγχθεί.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως σε κάθε περίπτωση η συμπεριφορά του κ. Τσίπρα είναι υποκριτική και ηθικά κολάσιμη, καθότι την ίδια περίοδο ο πρωθυπουργός εκφωνούσε λόγους κατά της οικονομικής ελίτ της χώρας με αφορμή την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος στήριξης.

«Προφανώς το ”Odyssey” είναι αριστερή θαλαμηγός του λαού» σημείωσε δηκτικά ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

Από την πλευρά της η χήρα του εφοπλιστή Κατερίνα Παναγοπούλου δήλωσε χθες ότι «κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ξεκουραστεί για μια εβδομάδα αθόρυβα όπου θέλει. Και αν μου το ξαναζητήσει να βοηθήσω θα το κάνω».

«Η ξεδιάντροπη υποκρισία κ. Τσίπρα που παριστάνει ότι πολεμά τις ελίτ και κάνει δωρεάν διακοπές με τα κότερά της δεν έχει προηγούμενο. Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Δείτε επίσης: «Ξαναζεσταμένο το ντοκιμαντέρ για το Μάτι» (vd)

Loading