Καραμανλή: «Εκτός λειτουργίας οι περισσότερες κάμερες στο ΟΑΚΑ»

Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, για το σύστημα ασφαλείας το οποίο υπολειτουργεί στο στάδιο.

propoli

Συγκεκριμένα, η βουλευτής της Β’ Αθηνών επικαλείται δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η αστυνομία ενημέρωσε ότι στο ΟΑΚΑ το 70% των καμερών του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Παράλληλα η Αν. Καραμανλή σημειώνει ότι η ανεπαρκής λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος ασφαλείας δεν είναι κάτι νέο. Όπως ανέφερε «υπάρχει έκθεση της εταιρείας που το έχει τοποθετήσει, η οποία δημοσιεύτηκε μετά τον πρόσφατο επεισοδιακό αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού και κάνει λόγιο για λειτουργία των καμερών σε ποσοστό μόλις 30%.

Επίσης υπενθυμίζει ότι παρότι είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, το γήπεδο μόνο έτοιμο δεν είναι να υποδεχθεί έναν αγώνα που θα έπρεπε να είναι γιορτή και διαφήμιση για το άθλημα, όπως ακριβώς συμβαίνει στον υπόλοιπο πλανήτη.

Loading