Μουρούτης στον Flash: «Η κυβέρνηση επιδιώκει την πόλωση»

Στο βιβλίο που έγραψε προσφάτως η πρώην πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μισέλ Ομπάμα, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του, στην εκπομπή «Politik-Μιλάμε Πολιτικά» στον Flash Radio 99.4, ο εκδότης για την Ελλάδα του συγκεκριμένου βιβλίου, Γιώργος Μουρούτης.

propoli

Ερωτώμενος σε σχέση με ένα από τα πιο πολυσυζητημένα βιβλία των τελευταίων ημερών, ο κ. Μουρούτης, αποκάλυψε ότι η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, στο εγχείρημά της αυτό, μιλάει ανοιχτά για διάφορα ζητήματα τα οποία φαίνεται να την απασχολούν, όπως η ενδεχόμενη εμπλοκή της με την πολιτική.

Ακόμα, ο κ. Μουρούτης πρόσθεσε, ότι η Μισέλ Ομπάμα, αναφέρεται στο ιστορικό της, για το πως ξεκίνησε ως παιδί μιας μικρομεσαίας οικογένειας από το Σικάγο, και πως μέσα από την καριέρα της ως δικηγόρος κατάφερε να επιτύχει αρκετά πράγματα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Έλληνα εκδότη, η Μισέλ, με το συγκεκριμένο βιβλίο, μέσω της αναφοράς της στην εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά και στην αντιμετώπιση που λαμβάνει από τους γύρω της, με την ιδιότητά της συζύγου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, καλεί τις εκατομμύρια γυναίκες του κόσμου, να βγουν «μπροστά» και να μιλήσουν ανοιχτά για τα προβλήματα που τις απασχολούν.

«Η κυβέρνηση επιθυμεί την πόλωση»

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Μουρούτης, με την ιδιότητά του ως πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου και υπεύθυνου επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου, επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά, σχολίασε τα πολιτικά δρώμενα που απασχολούν την κοινή γνώμη.

Εκτιμώντας την κατάσταση, έκανε λόγο για «έναρξη μιας άτυπης προεκλογικής περιόδου», κατά την οποία η κυβέρνηση επιθυμεί να δημιουργήσει κλίμα ακραίας πόλωσης, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην φόρα διάφορα ζητήματα διαφθοράς.

Παράλληλα, ο κ. Μουρούτης, σχολιάζοντας την υπόθεση Πετσίτη, τόνισε ότι «σε καμία άλλη χώρα δε θα συνέβαινε ένας άνθρωπος να παρουσιάζεται αυθαίρετα ως εκπρόσωπος εταιρειών και κυβέρνησης», τονίζοντας ότι η Δικαιοσύνη οφείλει να εξετάσει λεπτομερώς την υπόθεση.

Loading