Β’ Ισπανίας: Αγωνία για Κάντιθ και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Μια θέση για τα μπαράζ της ανόδου θα κριθεί στις δυο τελευταίες αγωνιστικές της Β΄ Ισπανίας, με την Κάντιθ και τη Λα Κορούνια να είναι οι μονομάχοι. Μάχη και για την παραμονή ανάμεσα στη Λούγκο και την Ράγιο Μαχανταχόντα.

propoli
ΚΑΝΤΙΘ – ΕΞΤΡΕΜΑΔΟΥΡΑ

Από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχεται η Κάντιθ που έμεινε στο 1-1 με τη Γρανάδα. Εντός έδρας έχει εννιά νίκες, δέκα ισοπαλίες και μια μόλις ήττα. Η Εξτρεμαδούρα ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Λούγκο. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Χωρίς ενδιαφέρον η αναμέτρηση για τις δυο ομάδες που δεν πέτυχαν στους στόχους της. Εντός έδρας η Λας Πάλμας μετράει εννιά νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Αλμερία μετράει πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Λας Πάλμας.

ΛΟΥΓΚΟ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Η Λούγκο θέλει νίκη. Προέρχεται από ισοπαλία 1-1 με την Εξτρεμαδούρα. Στο γήπεδό της έχει επίδοση οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Οβιέδο η Τενερίφη θέλει άλλους τρεις βαθμούς για να νιώσει άνετα στην κατηγορία. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Λούγκο.

ΕΛΤΣΕ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Η Έλτσε ήρθε ισόπαλη με 3-3 κόντρα στην Ταραγόνα. Εντός έδρας έχει δέκα νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Λα Κορούνια ελπίζει στην συμμετοχή της στα μπαράζ. Νίκησε με 1-0 τη Μαγιόρκα. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Λα Κορούνια.

ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Στην έδρα της η Αλκορκόν έχει σημειώσει εννιά νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Ταραγόνα προέρχεται και αυτή από ισοπαλία 3-3 με την Έλτσε. Εκτός έδρας έχει μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και δεκαέξι ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη Αλκορκόν.

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΜΑΛΑΓΑ

Νίκη για την Αλμπαθέτε με 0-2 επί της Σπόρτινγκ Χιχόν. Εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα play off ανόδου. Εντός έδρας έχει εννιά νίκες, δέκα ισοπαλίες και μια ήττα. Η Μάλαγα θα συμμετέχει και αυτή στα play off ανόδου αφού νίκησε 3-1 τη Σαραγόσα. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΜΑΓΙΟΡΓΚΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Η Μαγιόρκα ηττήθηκε με 1-0 από τη Λα Κορούνια. Στο γήπεδό της έχει δεκαπέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Γρανάδα έχει εξασφαλίσει την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΟΒΙΕΔΟ – ΡΑΓΙΟ ΜΑΧΑΝΤΑΧΟΝΤΑ

Μόνο νίκη χρειάζεται η Ράγιο για να παραμείνει στην κατηγορία. Εντός έδρας η Οβιέδο έχει πολύ καλή συγκομιδή με εννιά νίκες, εννιά ισοπαλίες και δυο ήττες. Εκτός έδρας η Ράγιο έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δεκατρείς ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Ράγιο.

Loading