Μαρινάκης: «Θα νικήσετε την Κυριακή και θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα νικήσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

propoli

Ο Ολυμπιακός έκοψε το μεσημέρι της Πέμπτης την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, παρόντος του Βαγγέλη Μαρινάκη, των μελών της διοίκησης και φυσικά σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το γεύμα που κατά παράδοση πραγματοποιήθηκε για όλη την ομάδα έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με τους «ερυθρόλευκους» να ανταλλάζουν ευχές για μια καλή χρονιά αλλά και… διπλό τίτλου στην Τούμπα.

Για τον «τελικό» της Κυριακής άλλωστε μίλησε στην ομάδα και ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών, εκφράζοντας τη σιγουριά του για νίκη και την πίστη του στις ικανότητες της ομάδας. «Το χρωστάμε στα παιδιά της Θύρας 7», είπε μεταξύ άλλων.

«Θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στην ομάδα: «Είστε πολύ δυνατοί και την Κυριακή, μπροστά μας, έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα! Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη κίνητρο, το οποίο έχει να κάνει -και είναι κάτι για το οποίο θα ξαναμιλήσουμε το Σάββατο- με τα παιδιά της Θύρας 7. Ήταν η μεγαλύτερη τραγωδία που έχει συμβεί στα ελληνικά γήπεδα.

Αυτό έγινε το 1981 και το Σάββατο θα είναι το μνημόσυνο. Έγινε μετά από μία πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας μας 6-0 εναντίον της ΑΕΚ, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το 1981. Θα είναι πολύ καλό να συνδυαστεί με μία μεγάλη νίκη, όπως τότε με την ΑΕΚ. Μπορείτε να το κάνετε, το χρωστάμε και στα παιδιά και πιστεύω ότι και μπορείτε και όλοι θέλετε πολύ να το κάνουμε. Και θα το πετύχουμε. Θα μπείτε μέσα δυνατά, θα κερδίσετε το ματς και θα πάρουμε το πρωτάθλημα!»

Loading