Με νίκη θέλει να συνεχίσει η Λίβερπουλ

Με νίκες θέλουν να συνεχίσουν Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στην 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Τη δυσκολότερη αποστολή θα έχουν οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ, που υποδέχονται την επικίνδυνη Τότεναμ. Αντίθετα, η Σίτι αγωνίζεται εκτός έδρας με την ουραγό Φούλαμ.

propoli
ΦΟΥΛΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Φούλαμ έχει έξι διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Αντίθετα η Σίτι επικράτησε με 3-1 της Γουότφορντ. Εκτός έδρας έχει απολογισμό εννιά νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Εντός έδρας η Κρίσταλ Πάλας έχει απολογισμό τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η Χάντερσφιλντ μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Κρίσταλ Πάλας.

ΛΕΣΤΕΡ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Εντός έδρας η Λέστερ μετρά έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Η Μπόρνμουθ προέρχεται από ισοπαλία 2-2 με τη Νιουκάστλ. Εκτός έδρας έχει έντεκα ήττες και τέσσερις νίκες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Λέστερ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Ήττα με 2-0 από την Άρσεναλ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο Ολντ Τράφορντ έχει οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια ήττα. Η Γουότφορντ έχασε με 3-1 από τη Σίτι. Εκτός έδρας μετρά πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΓΟΥΛΒΣ

Στο γήπεδό της η Μπέρνλι έχει απολογισμό πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η Γουλβς πήρε ισοπαλία 1-1 από την Τσέλσι. Εκτός έδρας έχει απόλυτη ισορροπία με πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Εντός έδρας η Γουέστ Χαμ μετρά οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Έβερτον εκτός έδρας έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της με τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΚΑΡΝΤΙΦ – ΤΣΕΛΣΙ

Παλεύει κάθε αναμέτρηση στην έδρα της η Κάρντιφ. Είναι μαχητική ομάδα που όμως δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Εκτός έδρας η Τσέλσι δεν είναι σταθερή, κάτι που μεταφράζεται σε οκτώ νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Τσέλσι.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Μόνο νίκη χρειάζεται η Λίβερπουλ προκειμένου να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Η Τότεναμ τα πηγαίνει εξαιρετικά εκτός έδρας με έντεκα νίκες και πέντε ήττες, οι τρεις τελευταίες όμως είναι διαδοχικές. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για Λίβερπουλ και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Εντός έδρας οι «κανονιέρηδες» έχουν απολογισμό δεκατρείς νίκες, δυο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Η Νιουκάστλ εκτός έδρας έχει έντεκα ήττες και τέσσερις νίκες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

Loading