Ένταση στον Εύοσμο για τα αναδρομικά (pics & vd)

Ένταση επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου ανάμεσα σε μέλη το Σωματείου Εργαζομένων του δήμου και της διοίκησης.

propoli

Όλα ξεκίνησαν όταν οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα έξω από το δημαρχείο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, ζήτησαν την καταβολή αποδοχών από το 2012 και όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος σωματείου εργαζομένων Βασίλης Βόγγαλης, «δεν έχουμε πάρει μέσα ατομικής προστασίας και γάλατα. Από τις χρονιές 2012, 2013, 2015, 2016 και 2018, τα οποία τα περσινά τα έχουμε χάσει», ανάφερε χαρακτηριστικά.

Για τις χρόνιες 2012, 2013, 2014, 2015 και 2016, θα έπρεπε η διοίκηση να τα έχει καταβάλλει, κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής, λόγω κωλυσιεργίας, ενώ μιλάμε για ένα ποσό περίπου 300.000€», τόνισε ο κ. ο Βόγγαλης.

«Έχουν παρθεί αποφάσεις το 2014 και το 2018,οι οποίες δεν υλοποιήθηκαν,λόγω λαθών των υπηρεσιών. Και ενώ έγιναν παρεμβάσεις και εξώδικα κατά του Δήμου, ο Δήμος εκπρόθεσμα έκανε κινήσεις, με αποτέλεσμα τα αιτήματά μας να μην ικανοποιηθούν μέχρι και σήμερα», επισήμανε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Τα μέλη του Σωματείου διέκοψαν προσωρινά το Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας από τη διοίκηση να προσθέσει στα σημερινά θέματα και το δικό τους, με τον δήμαρχο να τους απαντά πως θα το κάνει, ενώ για τη διευθέτηση του ζητήματος, δεν έγινε πιο συγκεκριμένος, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «αν δεν είναι παρών η οικονομική υπηρεσία, δεν μπορώ να κάνω κάτι».

 

Loading