Θεσσαλονίκη: Ουρά δεκάδων μέτρων για… Black Friday εμβολιασμό! (pics&vid)

Μια ουρά δεκάδων μέτρων που φτάνει σχεδόν μέχρι την παραλιακή σχημάτισαν σήμερα πολίτες προκειμένου να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΤΙΕΓΚΟ ΣΑΕΣ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Από νωρίς το πρωί πολίτες συρρέουν στην κινητή μονάδα εμβολιασμού της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας που έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους, την ίδια στιγμή που πολλοί άλλοι συρρέουν στα μαγαζιά λόγω… Black Friday.

Οι περισσότεροι πολίτες, όπως ανέφεραν στο politic.gr, αναφέρουν ότι διάλεξαν να εμβολιαστούν στην κινητή μονάδα σήμερα για να “τελειώνουν” πιο γρήγορα με τον εμβολιασμό τους και, ειδικά αυτοί που προσήλθαν για την τρίτη δόση, αναφέρουν ως αιτία της επιλογής τους το να νιώσουν πιο ασφαλείς για την περίοδο των γιορτών.

Η κινητή εμβολιαστική μονάδα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης καλεί τους καταναλωτές να συνδυάσουν τη βόλτα τους στην αγορά με τον εμβολιασμό τους κατά της COVID-19. Η αυξημένη κινητικότητα που αναμενόταν να παρατηρηθεί και παρατηρείται λόγω των προσφορών της Black Friday οδήγησε στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Η μονάδα θα βρίσκεται απέναντι από το καφέ Ολύμπιον, από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα και με το σύνθημα “COVID Free Life” θα απευθύνεται στους πολίτες άνω των 12 ετών που επιθυμούν να κάνουν την πρώτη ή την τρίτη δόση του εμβολίου Pfizer χωρίς ραντεβού.

H ανάρτηση της Όλιας Βασιλάκη-Καρόζη, ιατρού βιοπαθολόγου-μικροβιολόγου, Επιμελήτριας Α’ Ε.Σ.Υ. στο ΑΧΕΠΑ” και διδάκτορος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για τη σημερινή πρωτοβουλία:

Δείτε επίσης: Mονοκλωνικά αντισώματα: Δείτε ποια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης εξοπλίζονται με το νέο όπλο κατά του κορονοϊού